Ko sem se preselila v novo stanovanje, sem želela čim manj kupovati stvari, ki bi mi lahko smetile po stanovanje. Hotela sem ohraniti čim bolj čisto stanovanje in ravno zato sem bila res zelo proti zavesam. Na okenskih policah sem namreč želela imeti neke rože in z zavesami bi bilo to res zelo nemogoče. Zavese bi definitivno prekrile celotno okensko polico in rože ne bi imele prostora tam.

Rolo zavese so zelo nemoteče

Potem pa sem se odločila, da si bom kupila rolo zavese, saj je z njimi res zelo malo dela in vzdrževanje je definitivno zelo majhno. Vedela sem, da bodo rolo zavese prave za mene. V istem momentu, ko sem kupila rolo zavese, sem si kupila tudi rože, ki sem jih želela postaviti na tiste okenske police. Rolo zavese pridejo v različnih velikostih in prav tako v različnih materialih in barvah. Tiste rolo zavese, ki sem jih izbrala. Jaz sem bila z njimi zelo zadovoljna, saj so se zelo lepo prilagajale mojemu stanovanju. Seveda sem želela, da so rolo zavese vsaj malo barvno usklajene s pohištvom, ki ga imam v stanovanju. Rolo zavese sem lepo postavila na okno in to je bilo res zelo enostavno. Malo sem jih preizkusila in ugotovila sem, da je to res prava odločitev za mene in da z njimi ne bo dosti del. Vsake toliko časa, ko se bo nabral prah, na njih bom morala ta prah le pobrisati z neko brisačko ali kaj podobnega. In to je vse. Ne bom potrebovala nič prati tako kot na primer zavesa.

Zavese je potrebno prati in na koncu še likati, še posebej, če je tak material. Tega se meni res ni dalo delati, saj sem imela zelo veliko drugih obveznosti, ki so bile definitivno bolj pomembne od te. Še dandanes obožujem rolo zavese in jih ne bi zamenjala za nič na tem svetu. Vem, da mi bodo služile še zelo dolgo časa in tudi to vem, da mi bodo do konca všeč. Ne bom jih zamenjala za nič in ostale bodo v tem stanovanju, dokler se ne bom odselila.

Rolo zavese so zelo nemoteče