Naše podjetje se je sedaj že kar nekaj časa srečevalo z eno težavo, za katero pa nismo nikoli poskrbeli. To pa je bil način plačila, ki smo ga nudili, saj smo ponujali zgolj možnost plačila z gotovino. V današnjemu času, ko pa je plačevanje s plačilnimi karticami postalo veliko bolj moderno in pa enostavno, pa se gotovina sploh več kaj dosti ne uporablja. Zato pa smo sedaj vedeli, da bo potrebno glede tega nekaj narediti, saj bodo stranke morda začele izgubljati interes, oziroma se bo to poznalo na naših prodajah, ki jih izvedemo. 

Pos terminali so pomagali dvigniti naše prodaje

Prav tako pa smo že kar nekajkrat slišali od strank, če je mogoče plačati s kartico, kjer pa smo vedno morali odgovoriti z ne. Ker pa smo se s tovrstnimi vprašanji srečevali sedaj že skoraj vsak dan, pa smo se odločili, da so pos terminali že res potrebni v naši firmi, oziroma v našemu podjetju.

Zato pa smo po spletu začeli iskati različne ponudnike, ki bi nam omogočali nak pos terminalov. Tukaj pa smo na našo srečo našli kar nekaj takšnih ponudnikov, ter se je bilo potrebno odločiti za najboljšega, kar se tiče tega, kar nudijo in pa konec koncev tudi cene. Ko pa so se našli pos terminali, ki so bili najbolj kompatibilni, ter so omogočali plačila z vsemi vrstami kartic in pa tudi mobilna plačila, pa smo vedeli, da bodo ti pos terminali zelo dobri za naše podjetje.

Zato pa smo nato izvedli nakup, ter smo strankam začeli končno nuditi plačilo s karticami. To pa smo začeli tudi nekoliko oglaševati preko naših socialnih omrežji, tako da bi to videlo čim več ljudi. Skozi čas pa se je izkazalo, da je bila to zelo dobra ideja, saj smo s tem konkretno povečali število prodaj, ki smo jih izvedli, ter so prav tako stranke zelo pozitivno reagirale na to novost. 

Pos terminali so pomagali dvigniti naše prodaje